Tudni szeretnéd, hogy mi a különbség a hagyományos
tablettás táplálékkiegészítők, és az elfogyasztott táplálék hatása között?

 Tudni szeretnéd, hogy mi a különbség a hagyományos
tablettás táplálékkiegészítők hatása, és az elfogyasztott táplálék között?

Szeretnéd az immunrendszeredet természetes módon támogatni, hogy ezzel is minimálisra csökkentsd a betegségek kialakulásának az esélyét? Ha pedig már kialakult, a gyógyulást / állapotjavulást felgyorsíthasd?

NE essünk tévedésbe


Amikor egy hirtelen fellépő és súlyos betegség leküzdéséért a patikák kínálatához fordulunk, ez teljesen normális dolog. De nehogy abba a tévedésbe essünk, hogy azt higgyük: önmagában a tablettákkal mindent meg tudunk oldani.

Balgaság lenne részünkről, hogyha nem használnánk ki táplálkozásban rejlő hatalmas erőt, amit a zöldségekben és gyümölcsökben gazdag táplálkozás tud adni a számunkra.

Számos kutatás bizonyítja, hogy egy egészségesebb táplálkozással öngyógyító folyamatokat tudunk beindítani, javul az immunitásunk és sokat tehetünk a betegségek megelőzéséért.

Egészségügyi problémák


Előrehaladott egészségügyi problémák esetén, vagy életveszélyes helyzetben lehet, hogy az egyetlen túlélési esélyünket a modern orvostudomány tudja biztosítani a számunkra a különböző beavatkozásokkal, szerekkel.

A természetes anyagok másként hasznosulnak


reklámok hatására sokan fogyasztanak táplálékkiegészítőket, abban bízva, hogy a táplálkozásukból hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat tökéletesen így pótolni tudják.

Ma már egyre több kutatás bizonyítja, hogy a természetes étrenddel bevitt, értékes hatóanyagok másként hasznosulnak a szervezetben, mert nem csupán az izolált „csodaösszetevőt” tartalmazzák, és komplexitásuk és természetközeliségük folytán sokkal összetettebb folyamatokkal tudják támogatni a testünket.

A mi célunk, olyan hasznos információval ellátni téged, ami segítségedre lesz a tudatos termékválasztásban, akár majd bennünket választasz, akár más cégek termékeit. 

Ha a táplálkozásodba könnyen beépíthető szuper táplálékot keresel, ami segítségével már rövid időn belül és egyszerűen sokat tudsz tenni a tested egészségben tartásáért, vagy a hiányállapot megszüntetésével a kóros folyamatok visszafordításáért, akkor add meg az e-mail címedet, és máris küldjük az információt.

Copyright © 2023 Teszek az egészségemért | Adatkezelési tájékoztató
***
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy a Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.