Hátralévő idő a kezdésig:

10
nap
00
óra
16
perc
34
m.perc

(T)eszek az egészségemért XIII. - INGYENES, online előadás

A gyógyító táplálkozás titkai: Fejtsd meg a saját tested üzenetét

Szeretnél egészségesebben élni, de eltévedtél a népszerű diéták és fogyókúrás trendek útvesztőjében? Szeretnél egészségtudatosan táplálkozni, de nem tudod, hogy pontosan mire van szüksége a szervezetednek? Ne aggódj, nem vagy egyedül. Tarts velünk a következő ingyenes előadásunkon, ahol közösen rendet vágunk a táplálkozási információk rengetegében!

INGYENES,

de regisztrációhoz kötött

2021. 09. 23.

Csütörtök 20:00-21:30

ONLINE,

100% élőben

“Kezdj el úgy táplálkozni, mintha az életed múlna rajta, mert pontosan ez a helyzet: az életed múlik rajta!

Hiába ismerjük az egészséges táplálkozás alapelveit, ha mégsem változtatunk a rossz szokásainkon. Hajlamosak vagyunk kifogásokat keresni és önmagunkkal alkudozni. Pedig tudnod kell: magadnak teszel jót, ha egy kicsit odafigyelsz és magadnak ártasz, ha figyelmen kívül hagyod a saját tested jelzéseit.

Az ingyenes előadáson megtudhatod, mit is jelent a gyógyító táplálkozás és azt is, hogyan értelmezheted a tested üzeneteit.

10
nap
:
 
00
óra
:
 
16
perc
:
 
32
m.perc

You missed out!

Az előadást tartja:

Kisa Judit

Diplomás táplálkozástudományi szakember

Nemcsak elméleti-, hanem gyakorlati szakemberként is otthonosan mozog szakmája minden területén. Korábban hosszú időn keresztül élelmezésvezetőként dolgozott, táplálkozási tanácsadóként számtalan előadást tartott egészségnapokon és betegklubokban. Évekig tartott főzőkurzusokat, többek között a Magyar Konyha főzőiskolájában, alapítványi kurzusokon, illetve a Mandulaliget Főzőiskolában. Rendszeresen jelennek meg táplálkozással kapcsolatos cikkei a különböző újságokban, a Nők Lapja Magazin egyik állandó szakértője és visszatérő szereplője a Magyar Televízió Családbarát műsorának. Reform táplálkozás témakörben eddig 4 könyve jelent meg. Legfőbb célja, hogy segítsen az embereknek eligazodni a táplálkozási információk rengetegében.

Nemcsak elméleti-, hanem gyakorlati szakemberként is otthonosan mozog szakmája minden területén. Korábban hosszú időn keresztül élelmezésvezetőként dolgozott, táplálkozási tanácsadóként számtalan előadást tartott egészségnapokon és betegklubokban. 

Évekig tartott főzőkurzusokat, többek között a Magyar Konyha főzőiskolájában, alapítványi kurzusokon, illetve a Mandulaliget Főzőiskolában. Rendszeresen jelennek meg táplálkozással kapcsolatos cikkei a különböző újságokban, a Nők Lapja Magazin egyik állandó szakértője és visszatérő szereplője a Magyar Televízió Családbarát műsorának. Reform táplálkozás témakörben eddig 4 könyve jelent meg. Legfőbb célja, hogy segítsen az embereknek eligazodni a táplálkozási információk rengetegében.

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Gyógyító táplálkozás

Hogyan tarthatjuk magunkat frissen, fitten és egészségesen a jól megválasztott étkezési szokásaink segítségével?

Ősi javaslatok

Milyen veszélyei vannak a jelenlegi divatdiétáknak és milyen ősi táplálkozási javaslatok és rendszerek állnak ezekkel szemben?

A saját tested üzenete

Hogyan igazodhatsz el a sokszor ellentétes információk útvesztőjében és miképp fejtheted meg a saját tested jelzéseit?

FONTOS: Mivel az előadás élőben zajlik majd, a végén a személyes kérdéseidre is választ kaphatsz és mások kérdéseiből is rengeteget profitálhatsz.

Regisztrálj most, hogy elküldhessük a hozzáférésed, amivel csatlakozni tudsz!

Copyright © 2021 Teszek az Egészségemért | Adatkezelési tájékoztató
***
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy a Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.