Eddig tudod visszanézni az előadást:

00
nap
00
óra
00
perc
00
m.perc

Sikeres feliratkozás!


A gyógyító táplálkozás titkai

Kisa Judit - Táplálkozástudományi szakember

[Kizárólag 72 óráig érvényes]

EGYEDI AJÁNLAT

  0  0
Days
:
 
  0  0
Hours
:
 
  0  0
Minutes
:
 
  0  0
Seconds

You missed out!

Állapotfelmérés

Kíváncsi vagy rá, hogy pontosan mi zajlik a testedben? Itt az idő, hogy pontos képet kapj az emésztőrendszered működéséről!

Ennek az egyedi ajánlatnak a keretein belül lehetőséget biztosítunk számodra, hogy extra kedvezményes áron biztosítsd be a helyed egy állapotfelméréssel egybekötött táplálkozási tanácsadásra. Készen állsz rá, hogy saját kézbe vedd az egészséged?

A sejtek elektromágneses tevékenységének mérésével új távlat nyílt meg az egyénre szoló tanácsadás lehetőségében

Az állapotfelmérés biorezonancia elvén működő módszerrel történik. Ez azt jelenti, hogy egy különleges készülék a test elektromágneses hullámait elemezve SEJTSZINTEN TÉRKÉPEZI FEL A SZERVEZETET (gyorsan és abszolút fájdalommentes módon). Az eredmények egyértelműen megmutatják, hol érzékelhető eltérés az emésztésed és a táplálkozásod területén és mivel tudod korrigálni.

Most ráadásul egy Dietetikus (diplomás táplálkozástudományi szakemberünk) is a segítségedre lesz, aki a mérés eredményei alapján azonnal ellát praktikus életmódbeli tanácsokkal és receptekkel, hogy pontosan tudd, hogyan őrizheted meg / szerezheted vissza az egészséged.

01.

A felméréssel szerzett tudás birtokában képes leszel a legjobb változtatásokat megtenni a saját tested igényei szerint.

02.

Az állapotfelmérés segít feltárni, hogy a tested hogyan reagál a különböző élelmiszerekre.            

03.

A táplálkozással összefüggő hajlamok feltárása és hatékony megelőzéséhez szükséges praktikákat kapsz.

A felmérés ráadásul abszolút fájdalom és tűszúrás mentes.

Akár 3-4 éves gyermekeken is elvégezhető, ha már tud egy fél órát nyugodtan egyhelyben ülni...

Az állapotfelmérés segít

01


Az emésztést befolyásoló enzimeket feltérképezni

02


Az emésztő rendszer működését befolyásoló kórokozók feltárásában

03


Vitamin-és ásványianyag-hiányok felderítésében

04

Az elhízás okainak  feltárásában

05


Kerülendő táplálékok meghatározásában

Az állapotfelméréssel a célunk megtalálni az emésztőrendszer problémáit, hogy ezáltal minél kevesebb káros anyaggal keljen megküzdenie az immunrendszerednek.

Kisa Judit

Diplomás táplálkozás tudományi szakember

Otthonosan mozog szakmájának minden területén, nem csak elméleti szakemberként, hanem a gyakorlatias részeken is. Élelmezésvezetőként dolgozott a gyerekélelmezéstől kezdve, az idős ellátáson át a kórházig.

Hosszú évekig tartott főzőkurzusokat az egészségüket óvók, és már betegséggel közdők számára. Többek között a Magyar Konyha főzőiskolájában, alapítványi kurzusokban, a Mandulaliget Főzőiskolában. Rendszeresen jelennek meg cikkei, vele készült interjúk különböző újságokban. Jelenleg a Nők Lapja Magazin egyik szakértője. Visszatérő szereplője a Magyar Televízió Családbarát műsorának. Reform táplálkozás témakörben 4 könyvet írt. 

A világ legnagyobb csodája az emberi szervezet.

Megfelelő támogatással beindíthatod az öngyógyító folyamatait.

Az állapotfelmérés rávilágít a szükséges változások irányára, lehetőséget ad a megelőzésre és a kóros folyamatok rendbetételére.


Célunk a méréssel és a táplálkozási tanácsadással, hogy útmutatást adjunk életminőséged javításához, az életkedv, életerő visszaszerzéséhez, hogy minél hosszabb és tartalmasabb életet élhess.

Jelentkezz most és zsebeld be az extra bónuszokat is!

#1 BÓNUSZ:

12 egészségfokozó recept

Minden jelentkező az állapotfelmérés, az eredmények kiértékelése és a táplálkozási tanácsadás mellé 12 könnyen elkészíthető, egészségfokozó receptet is kap ajándékba.

#2 BÓNUSZ:

Az egészségmegőrző táplálkozás 10 parancsolata

Minden jelentkező megkapja bónuszként Kisa Judit nagysikerű receptkönyvéből az egészségmegőrző táplálkozás 10 parancsolatát, vagyis alaptételét, amit érdemes megszívlelni.

Lépj időben és használd ki az exkluzív árengedményt!

Az állapotfelmérés eredeti ára 10.000 forint, valamint a táplálkozási tanácsadás 15.000 forintba kerül a Juditnál. Neked természetesen közel sem kell ennyit fizetned, ha szeretnéd most igénybe venni az ajánlatunkat.

Az állapotfelméréssel egybekötött táplálkozási tanácsadás ára:

25.000 Ft

helyett

15.000

Ft

Tartalmazza az állapotfelmérést és a diplomás táplálkozás tudományi szakember kiértékelését, tanácsadását.

00
nap
.
 
00
óra
.
 
00
perc
.
 
00
másodperc

You missed out!

(Az exkluzív árkedvezmény kizárólag 72 óráig él.)

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Gyere el az állapotfelmérésre, hallgasd meg a diplomás táplálkozástudományi szakember tanácsait és tartsd be őket legalább 1 hónapig. Ha ezek után visszajössz egy kontroll mérésre és kiderül, hogy nem történt állapotjavulás a szervezetedben, készséggel visszafizetjük neked a szolgáltatás teljes díját. Így nem kockáztatsz semmit. Vagy javul az egészségi szinted, vagy ingyen volt az egész.

Nézd meg mit mondanak azok, akik korábban már jártak nálunk

"A mérés kimutatta mind az orvos által igazolt betegséget és azokat is, amit egyetlen vizsgálat sem. Végre kaptam egy normális támpontot, hogy hogyan és mivel is kéne elkezdeni az életmód váltást. Náluk nem csak egy tétel vagy és nem csak a sablon szöveget kapod tőlük. Teljes mértékben személyre szabott. Rendkívül kedvesek, közvetlenek és segítőkészek voltak. Adnak időt, hogy átnézd a termékeket és a vásárlást is Rád bízzák. Nem tukmálnak, hanem adnak esélyt arra, hogy Te magad dönts. Kellemes és hasznos élmény volt. Köszönöm, hogy részt vehettem benne."

Tolnai Vanessza

Tanuló

"Azzal kezdődött, hogy bár hallottam róla, de eszembe sem jutott, hogy nekem is mennem kellene. Sajnos én is abba a táborba tartozom, hogy amíg nem tudok róla, addig nem fáj. Egy nagyon kedves ismerősömnek mégis sikerült rábeszélnie, hogy menjek el. Abban az időszakban nagyon sokat dolgoztam, és elég stresszes voltam. Bár ez bennem nem tudatosult igazán, de a mérés azonnal kimutatta. Igazából egy normális eredményem sem volt, és minden visszavezethető volt a stresszre.
Óriási hála Kisa Juditnak, amiért segített abban, hogy hogyan tudom talpra állítani a szervezetemet.

Tanulság: Ha egy jó ismerősöd azt tanácsolja, hogy menj, akkor ne habozz. Ne a homokba dugjuk a fejünket, hanem nézzünk szembe a tényekkel, és amin lehet, azon javítsunk."

Istvánné Németi Éva

Könyvelő

"Crohn betegség gyanújával jöttem a mérésre. Eddig is kaptam már itt-ott tanácsokat, hogy miket ne egyek, de ezzel én, mint napi 8-10 óra fizikai munkát végző férfi, nem nagyon tudtam mit kezdeni. Itt Zsófi pontosan kimérte, hogy mik azok az ételek, alapanyagok, amiket személy szerint nekem lehetőleg kerülnöm kell, mi tiltott és mi az, amiből hiányom van, azaz pótolnom kell. Ezután, a vizsgálati eredményem alapján Judit nagyon konkrét, gyakorlatias tanácsokat adott. Nemcsak arról, hogy mit ne egyek, hanem arról is, hogy mit igen, azt hol tudom beszerezni, hogyan tudom könnyen, gyorsan elkészíteni, mire figyeljek, hogy ne jussak el oda, hogy már annyira éhes vagyok, hogy már bármit IS megeszek. Magyarul egy élhető, praktikus használati utasítást kaptam magamhoz, amitől már sokkal jobban vagyok."

B. Gergő

Ezermester

Időpont- és helyszínfoglalás

Az űrlapon tudod kiválasztani a számodra megfelelő időpontot és helyszínt, és ezt követően tudod a szolgáltatást bankkártyával kifizetni.

Csak magánszemélyek jelentkezését tudjuk elfogadni.

Gyakori kérdések

Gyerekek jöhetnek állapotfelmérésre?

Igen. Egészen kicsi gyereket is lehet mérni, ha tud nyugodtan ülni, és engedi, hogy hozzáérjenek.
Ez az életkor nagyon gyerek függő. Volt már 2 éves gyerek is, akit mértünk mindenféle gond nélkül.

Kapok a mérés eredményéről papírt?

Igen, a mérési eredményeket papirra rögzítik és hazaviheted, sőt a dietetikus át is beszéli veled a javítandó értékeket, hogy a táplálkozásodban milyen változtatásokat érdemes tenni, hogy a szervezeted öngyógyító folyamatait be tudd indítani. Diéta esetén pedig rengeteg praktikus ötletet és recepteket is fogsz kapni, hogy gond nélkül be tudd tartani.

Elég egyszer csináltatni állapotfelmérést?

A tapasztalatok szerint már egyetlen állapotfelmérés utáni tanácsok megszívlelése is komoly egészségjobbítást tud eredményezni. Érdemes azonban 2-3 hónap múlva egy 2. állapotfelmérésen is részt venni, hogy a szervezetben végbe menő  pozitív változás kiderülhessen és ennek jóvoltából, a szakember javaslatot tudjon tenni személyre szabottan a további táplálkozással kapcsolatban. (Pl. a diéta megváltoztatására/könnyítésére/elhagyására)

Copyright © 2024  |  Teszek az egészségemért